Livsledelse forløb

LIVSLEDELSE for ledere der ønsker at blive bedre til at leve deres liv og tage livsledelse
Ledere skal lære at leve i paradokser og lære at træffe valg, der kan skabe klarhed. Dels fordi livet kræver det, men også fordi det giver bedre ledelse. Derfor har jeg lavet et forløb der er skræddersyet til dig, som leder der ønsker at lære at bedrive livsledelse.

Hvem kan deltage? 
LIVSLEDELSE henvender sig til dig, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, du drømmer om. Det er særlig relevant for ledere. Ledere har en indbygget risiko for at fokusere på arbejdsopgaven – at lede andre – i så høj grad, at ledere gemmer at lede og leve jeres liv. Det foregår i en hjælpsom og inspirerende ramme som faciliteres af Mette Thingstrup, som skaber et fællesskab af ligesindede ledere. Du skal være klar til at forpligte dig på at arbejde med din egen ledelse kontinuerligt forløbet igennem. For tilmelding til næste forløb, kontakt info@mettethingstrup.dk.

Beretninger fra forløb om livsledelse

Livsledelsesforløb

Tina Lambrecht, formand for fysioterapeutforeningen:

”Livsledelse og playfullness kan Mette som ingen anden hjælpe andre med at sætte fokus på. Jeg har haft fornøjelse af et langt sparringssamarbejde med Mette – senest i et ledelsesnetværk med livsledelse som omdrejningspunkt.
Mette er fabelagtigt dygtig til at facilitere og evner at bringe liv, glæde og lethed ind i selv de vanskeligste problemstillinger, til gavn for både den enkelte og det samlede fællesskab.
Hun får en til at se muligheder og veje at gå med playfulness og nærvær. Man går altid styrket fra et møde med Mette – fyldt med liv og gode ideer til ens liv og videre færd. ”

 

Mette_folkekmøde2022-02

Skræddersyede forløb

Ledelses-udviklingsforløb for Mellemfolkeligt Samvirke

Hvordan skaber vi god ledelse og høj trivsel hos lederne samtidig?

God ledelse og høj trivsel går oftest hånd i hånd. Ligeledes gør paradoksledelse og livsledelse. Enhver organisation og ledelsesteam har brug for at være samstemte om, hvad god ledelse er og hvordan vi kan bedrive det sammen som ledelsesteam og i fællesskab. Det kræver en fælles forståelse af hvad god ledelse er og hvordan vi tager ledelse på os selv og andre samtidig. Ethvert ledelsesudviklingsforløb tager afsæt i den opgave organisationen skal lykkes med og skræddersyes herefter omkring teori, øvelser og aktionslæringsgrupper som samlet styrker organisationen, ledelsesfællesskabet og den enkelte leder.

Vil du arbejde med din livsledelse?

Vil du arbejde med din egen livsledelse eller blive inspireret til hvordan det kan se ud? Så kom med på forløbet ‘livsledelse’ hvor du bliver ført igennem bogens temaer og undervejs får sparring og støtte til at tage livtag – alene og sammen med andre. Det sker i et forløb med individuelle sparringer og workshops. I vil være en lille intim gruppe der følger hinanden undervejs.

Eksempel på forløb om livsledelse - individuelt og i et fællesskab

Forløbet giver mulighed for at du arbejder individuelt med dig selv sammen med mig (1:1 sessioner) og sammen med andre (workshops), så I kan lære af hinanden og få skabt et forpligtende fællesskab at arbejde videre med bagefter.

Forløbet er opbygget således at vi kommer hele vejen rundt omkring dét at tage livsledelse med gennemgang af alle temaer, samt særskilt øvelser til dig personligt undervejs med 1:1 samtaler.

  • 1:1 samtaler med Mette Thingstrup (to stk. a 1,5 times varighed) + bogen om livsledelse
  • 4 workshops (a tre timers varighed) med udgangspunkt i hver af temaerne for livsledelse. Undervejs vil der være gæsteundervisere.
  • 1 heldags workshop med temaet playfulness, som foregår v/ Lynæs Surfcenter

Hvad kan du forvente?
Du får taget vare på det vigtige i dit liv – både hvad din ledelse og dit liv angår.
Du får inspiration og øvelser til hvordan du kan varetage din livsledelse og navigere i livets paradokser.
Du får et forpligtende fællesskab af andre ledere i lignende situation.
Du får et mere playfull liv og inspiration til hvordan det kan se ud i praksis.

Hvor & hvordan?
Forløbet består af en forpligtende gruppe på max 10 personer.

Samtaleforløb – individuelt
Hvis du har lyst til at få et individuelt rum med afsæt i dig og din aktuelle situation og de paradokser du møder, kan et individuelt forløb være det rette for dig. Vi vil sammen afdække hvor du ønsker at tage fat omkring livsledelse og du vil få inspiration, sparring og en medspillende modspiller der er med dig hele vejen. Sammen får vi dig derhen, hvor du igen kan mærke hvor dynamisk og energisk livet kan være. Og at du får taget hånd om de ting, der er vigtige for dig i dit liv.

Kontakt

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.